Om Tidlig Trivsel

Tidlig Trivsels platform er stedet for viden om børn og unges mentale udvikling og behov

Hvem står bag Tidlig Trivsel

Bag Tidlig Trivsel står Mia Christina Nielsen, en passioneret socialrådgiver og børne- og ungerådgiver. Med en baggrund inden for socialrådgivning for børn, unge, og forældre, bringer Mia sin ekspertise og dedikation til Tidlig Trivsel i spil, med målet om at styrke trivslen for børn og unge.

Professionel baggrund indenfor børne- og ungeområdet og mor til to

Mia har ikke kun professionel erfaring, men også personlig indsigt som mor til to børn. Denne kombination af faglig viden og personlig erfaring giver hende et unikt perspektiv og en dyb forståelse for de udfordringer og glæder, der følger med forældreskabet.

Omdanner tung teori til aha-oplevelser

Mia stræber efter at gøre kompleks forskning og faglig viden om børns og unges mentale udvikling og behov letforståelig og lettilgængelig for både forældre og fagfolk. 

Kontaktinfo:

Mail: kontakt@tidligtrivsel.dk

 

På TidligTrivsel.dk får du videnskabeligt underbygget, evidensbaseret og faglig viden om børns og unges mentale udvikling og behov fra 0 til 18 år

Vores platform henvender sig til kommende forældre, forældre til børn i alderen 0-18 år, fagpersoner og alle andre, der ønsker at opdatere deres viden om børns og unges mentale behov. Vores mål er at udstyre dig som forælder, med den bedst mulige viden til at forstå og støtte dit barns mentale behov. Samt opdatere fagprofessionelle, med relevant viden om barnets og den unges mentale behov, således du som fagperson kan kvalificere dig løbende med relevant viden, til brug for kvalificering af dit arbejde med børn og unge.

Her får du fingrene i lige præcis den viden, som kan hjælpe både forældre, fagpersoner og andre omsorgspersoner

Vores overordnede mål er at udstyre forældre, omsorgspersoner og fagfolk med den bedst mulige viden til at forstå og støtte børns og unges mentale behov gennem hele barndommen og ungdomsårene.

Deling af vigtig viden indenfor børns og unges trivsel

TidligTrivsel.dk arbejder målrettet på at fremme trivsel hos børn og unge, og forebygge mistrivsel ved at dele essentiel viden om deres mentale udvikling og behov.

Få de rigtigte værktøjer til relationsarbejdet med børn

Vi anerkender betydningen af at give forældre, fagpersoner og andre omsorgspersoner de nødvendige værktøjer til at understøtte barnets udvikling og trivsel.

Tidlig Trivsels platform er stedet for viden om børn

Vores platform leverer løbende artikler, videoer og andre ressourcer, der bygger på relevant forskning, evidensbaseret viden og faglig ekspertise inden for børns og unges mentale behov. Vi stræber efter at gøre kompleks forskning og viden om børns og unges mentale udvikling og behov letforståelig og omsætte den til praktiske handlingsanbefalinger, der kan implementeres i hverdagen for forældre og fagfolk.

Du får hjælp til at understøtte en sund mental udvikling hos dit barn

På TidligTrivsel.dk er vores primære mål at støtte både forældre og fagfolk i at sikre, at børn og unge oplever en sund mental udvikling gennem deres opvækst.