Handelsbetingelser

Handelsbetingelser ved køb af abonnement til Tidlig Trivsel

For at købe et abonnement til Tidlig Trivsel skal du:

  • Indtaste dine personlige oplysninger (navn, e-mail og telefonnummer)
  • Godkende Tidlig Trivsels handelsbetingelser
  • Indtaste betalingsoplysninger og godkende købet. Der kan betales med Dankort, MasterCard og Visa. Beløbet hæves, når du har godkendt og gennemført dit køb.

Ved at gennemføre betalingen bekræfter du, at du har juridisk råderet over det kort, eller den betalingsmetode, du anvender.

 

Abonnementsydelsen omfatter

Når du har erhvervet dit abonnement, åbnes dørene til en omfattende verden af viden og indhold specifikt designet til din valgte målgruppe, enten som fagperson eller forælder. Abonnementsfordelene inkluderer ubegrænset adgang til en omfattende samling af artikler og videoer målrettet din valgte kategori. Derudover sikrer dit abonnement løbende adgang til det konstant voksende bibliotek af artikler, videoer og andet relevant indhold, som bliver tilføjet målgruppen hver eneste måned.

Den kontinuerlige opdatering af indholdet sikrer, at du altid har adgang til relevant op opdateret faglig viden og forskning, der kan berige din viden og støtte dig i din professionelle udvikling eller som forælder. Dette skræddersyede indhold er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme behovene og interesserne for både forældre og fagfolk. 

 

Vilkår for abonnementer med løbende betaling hos Tidlig Trivsel

Efter du har købt et abonnement, får du de første 14 dage gratis. Herefter fortsætter abonnementet med en opkrævning pr. mdr. som løber indtil abonnementet opsiges af dig. Abonnementer hos Tidlig Trivsel er således løbende og fortsætter automatisk, medmindre de opsiges. Betalingen sker forud for den aftalte periode, og ved periodens udløb bliver der opkrævet betaling for den kommende periode. Du har mulighed for at opsige abonnementet uden forudgående varsel. Ved opsigelse fortsætter dit abonnement i den betalingsperiode du på forhånd har betalt, hvorefter abonnementet stopper og der bliver ikke kræves betaling herefter. 

Når du indgår et abonnement hos Tidlig Trivsel, modtager du en bekræftelsesmail for din aftale samt eventuelle ændringer eller opsigelser af aftalen.

 

Bindingsperiode og opsigelse

Du kan opsige dit abonnement senest dagen før næste betalingsdag for at undgå at betale for endnu en periode.

 

Ændring af kortoplysninger

Hvis du har brug for at ændre dine kortoplysninger, skal du gå til menupunktet “Mit abonnement” og herefter vælge ”betalinger”.

Hvis der opstår udfordringer eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi vil straks forsøge at bistå dig. Du kan sende os en besked på kontakt@tidligtrivsel.dk.

 

Hvis du fortryder dit køb af abonnement til Tidlig Trivsel (fortrydelsesret)

I Danmark har du en 14 dages fortrydelsesret ved online køb. Ønsker du at fortryde dit abonnementskøb inden for de første 14 dage, skal du blot kontakte os på kontakt@tidligtrivsel.dk. Vi vil derefter refundere det beløb, du har betalt, og opsige dit abonnement.

Efter de 14 dages fortrydelsesret kan du til enhver tid opsige dit abonnement. Når du har opsagt dit abonnement, stopper vi fremtidige abonnementsbetalinger. Du vil have adgang til dit abonnement indtil udløbet af den periode, som din seneste abonnementsbetaling dækker.

 

 Handelsbetingelser ved køb af enkelt kurser hos Tidlig Trivsel

For at købe et kursus til Tidlig Trivsel skal du:

  • Indtaste dine personlige oplysninger
  • Godkende Tidlig Trivsels handelsbetingelser
  • Indtaste betalingsoplysninger og godkende købet. Der kan betales med Dankort, MasterCard og Visa. Beløbet hæves, når du har godkendt og gennemført dit køb.

Ved at gennemføre betalingen bekræfter du, at du har juridisk råderet over det kort, eller den betalingsmetode, du anvender.

Køb af enkelt kurser omfatter

Når du har købt adgang til enkeltkurser får du adgang til kurset med det samme. Du får tildelt et login til tidlig trivsels platform, hvorfra du kan logge ind og se dit kursus. Du kan logge ind og se dit kursus igen og igen, når som helst. Du har efter køb af kurset adgang til kurset ubegrænset, så længe platformen eksistere. Du bliver ved køb af enkeltkurser kun trukket én gang, og indgår således ikke et løbende abonnement.  

Hvis der opstår udfordringer eller hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os, og vi vil straks forsøge at bistå dig. Du kan sende os en besked på kontakt@tidligtrivsel.dk.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

I Danmark har du en 14 dages fortrydelsesret ved online køb. Ønsker du at fortryde dit køb inden for de første 14 dage, skal du blot kontakte os på kontakt@tidligtrivsel.dk. Vi vil derefter refundere det beløb, du har betalt.